hits

Jobb!

  • 21.09.2016 kl. 17:02 

Da er det offisielt! Etter noen spennende runder med intervjuer har jeg fått meg jobb som prosjektingeniør i Infratek. Infratek retter seg inn mot kritisk infrastruktur og det er akkurat dette jeg har vinklet begge mine bachelorer mot, jeg er derfor overlykkelig over å ha fått drømmejobben. Dette betyr altså at jeg flytter til Oslo om bare 2 uker noe som blir kjempe spennende.

Jeg kommer til å bruke de neste månedene på å tilpasse meg den nye hverdagen, det betyr at walk for work tar en pause. Bloggen har handlet om mer enn bare å få seg jobb, den har fått meg til å oppnå mål jeg ikke trodde var mulig. Jeg vil fortsette å sette meg høye mål og når jeg vet hva neste milepæl blir kommer bloggen tilbake. Snakkes!

Trine Nordahl

Med ustoppelig optimisme går jeg løs på prosjekter jeg har ingen forutsetning for å klare, dette for å bevise at alle kan endre seg selv og verden! Jeg er utdannet elkraft ingeniør, sosialantropolog og er en født eventyrer! I august gikk jeg Oslo-Bergen, nå trener jeg til å gå over Grønland i 2018.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no