hits

Tøffe mål April

 • 30.03.2017 kl. 20:55

Som sakt i forrige innlegg har vi satt oss mål for hver måned fram til ekspedisjonen starter. Månedsmålene, eller delmålene, skal hjelpe oss og komme i form til Grønland 2018. Fokuset vil være på trening (og litt kosthold). Vi oppfordrer også folk til å komme med en passende straff hvis vi ikke når målene våre!

I april skal vi gå 15 mil med pulk og ski! Dette blir nok utfordrende siden ja jeg pendler, vi skal i flere bursdager som gjør oss selskapsfaste i Bergen og for ikke å snakke om at det kanskje ikke er så jævla mye snø på fjellet 1.mai helgen! Men vi prøver allikevel og har satt oss opp en plan. I tillegg har vi satt oss personlige mål som vi skal gjennomføre i ukedagene. Kommer nok ikke til å skrive blogg om alt dette, men for de som vil følge med kan dere følge med på insta «trine_walk»

Fellesmål: 15 mil med pulk og ski

Martin:

 • Svømme          16km
 • Jogge               40km

 

Trine:

 • Crossfit             6 økter
 • Løping              30km
 • Dekktrekking    50km
 • Klatring             3 økter

Last blog before 3-0

 • 16.03.2017 kl. 17:23

Jeg holder pusten ...

Lukker øynene ...

Og hopper ...!

Dette har vært refleksen helt siden jeg var tenåring. Når jeg går noe i møte som jeg ikke kjenner eller forstår tar jeg sjansen og gjennomfører istedenfor å rygge vekk. Å runde 20årene er ikke noe annerledes. Lørdag fyller jeg 30 år som også representerer noe ukjent, noe jeg ikke helt forstår, men som jeg ikke har noe annet valg enn å møte.

Det samme gjelder alle de idiotiske målene jeg setter meg, uansett om det er militæret, bli ingeniør eller å gå over Grønland. Det er ikke noe jeg ønsker meg og jeg forstår ikke hvorfor jeg alltid må gjennomføre. Allikevel lukker jeg øynene og hopper ut i det ? og det føles fantastisk!

Jeg hørte en fyr si at par som hopper ut i store prosjekter sammen ofte ikke hadde et så bra forhold, at det var et tegn på at ting ikke går som det skal i forholdet. Jeg må si meg enig. Ting går ikke som det skal mellom Martin og meg. Drømmen var å ta utdannelse slik at vi kunne leve gode liv sammen. Så nå når jeg blir tvunget av oljekrisen til å pendle føles livet grådig urettferdig. Vi har alltid forsøkt å ta gode valg for framtiden vår, men vi har nå blitt gjengjeldt med en umulig situasjon. Fordi vi valgte å satse på utdannelse kan vi ikke bo i samme by og vi må vente med å være sammen til det blir bedre tider. Vi håper på at etter ett eller to år løser situasjonen seg og at vi kan være så heldige å jobbe og bo i samme by. Man skulle tro det var lite å be om i Norge.

Pendling er tungt for ekteskapet, så istedenfor å bruke hver helg på å ta igjen det vi taper i ukedagene satte vi oss nok ett idiotisk mål: Grønland 2018! Det handler ikke bare om å trene opp kroppen, skaffe seg vinter erfaringer og krysse et kontinent. Det handler om å endelig være sammen igjen!

Innen vi har nådd målet vårt og krysset Grønland i mai 2018 er situasjonen vår løst ... håper vi! Men så er det slik at når man går og venter på noe gøy er det ekstra lett å bli utålmodig. Derfor har vi satt oss opp 13 mindre mål, en for hver måned fram til avreise, som vi skal prøve å nå. Men det skal jeg komme tilbake til neste gang ...

 

Trine Nordahl

Med ustoppelig optimisme går jeg løs på prosjekter jeg har ingen forutsetning for å klare, dette for å bevise at alle kan endre seg selv og verden! Jeg er utdannet elkraft ingeniør, sosialantropolog og er en født eventyrer! I august gikk jeg Oslo-Bergen, nå trener jeg til å gå over Grønland i 2018.

Bloggdesign

Kategorier

 • Blogg
 • Søk i bloggen

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no