hits

Alle klisjeer

 • 09.12.2017 kl. 21:24

Følgende tekst er egne tanker og følelser, den representerer nødvendigvis ikke sannheten for motsatt part

________________________________________________________________________________________________

Jeg vil vel gjerne late som alt går bra, jeg vil fungere å komme meg videre. Men sannheten er at dette er det verste jeg noen gang har opplevd. Skilsmisse. Tap av partner. Og alle de andre klisjeene! De siste ukene har jeg gått gjennom de fleste klisjeer man kun ser på film...

 • Jeg har spist is i sengen mens jeg ser film
 • Jeg har drukket meg full
 • Jeg har blitt sint uten grunn
 • Jeg har begynt å grine fordi printeren ikke fungerer
 • Jeg har blitt stein
 • Jeg har tatt opp nye hobbyer slik som strikking, boxing
 • Jeg har hatt sex med fremmede
 • Jeg har lagt på meg

Jeg liker å skrive fordi jeg får utløp for tanker og følelser på denne måten. Jeg føler meg dum! Dum fordi jeg så var overbevist om at dette var ekte kjærlighet, dum fordi jeg trodde virkelig det skulle vare livet ut. Jeg føler meg ført bak lyset fordi han ikke var den jeg trodde. På grunn av dette har jeg nå gitt opp troen på ekte kjærlighet. Jeg føler meg som en naiv liten jente som endelig må bli voksen. Det er nok ganske sant også, først i dag har jeg sett på prisen på bensin, først denne uken har jeg sett på hva strøm koster. Etter 10år våkner jeg opp til en veldig brutal virkelighet.

Jeg har mistet min beste venn, halve familien min, alt av omgangskrets og alt av trygghet. Det føles som halve meg er død og jeg har angst hele dagen lang! Jeg trodde ikke kroppen kunne ha en så sterk fysisk reaksjon på noe som tross alt bare er mentalt.

Nå sitter jeg i en ny by og må starte på nytt. Jeg har en billig bedriten hybel og alt jeg vil er å sove. Allikevel vet jeg at jeg vil se tilbake på denne tiden med et smil, for hva er vel mer spennende enn å utforske rammene av egen personlighet? For første gang i livet er jeg helt på egen hånd og må lære å være et selvstendig individ. Det mest spennende er at jeg ikke vet hva som skjer! Før hadde jeg masse planer for framtiden men nå er alt foran meg tomt. Jeg vet ikke hva resten av livet skal bringe, men det blir veldig gøy å finne ut av!

 

3 Kommentarer

KK

09.12.2017 kl. 21:56
Veldig leit å høre. Bare prøv å husk; "Every end is a new beginning".

Olga G

09.12.2017 kl. 21:56
Man må ofte gå gjennom vanskelig tid for å bli enda sterkere. Jeg tror på deg. Du alltid finner på noe nyttig.... 💗❤💓

Lasse

23.12.2017 kl. 00:02
Med et lett astrofysisk utgangspunkt så gir ingenting noe mening. Som enkeltmennesker er vi kun et støv på jorda og jorda er kun en partikkel i solsystemet. Solsystemet vårt er et lite glimt i Melkeveien og Melkeveien er et lite fnugg med tanke på de andre millioner på millioner av galakser rundt oss. Du er fullstendig fri til å leve livet ditt akkurat som du vil, uten noe konsekvens. Så lev livet til det fulle!!

Skriv en ny kommentar

Trine Nordahl

Med ustoppelig optimisme går jeg løs på prosjekter jeg har ingen forutsetning for å klare, dette for å bevise at alle kan endre seg selv og verden! Jeg er utdannet elkraft ingeniør, sosialantropolog og er en født eventyrer! I august gikk jeg Oslo-Bergen, nå trener jeg til å gå over Grønland i 2018.

Bloggdesign

Kategorier

 • Blogg
 • Søk i bloggen

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no