hits

Turgåing er meditasjon

  • 31.08.2017 kl. 20:06

"For meg er turgåing meditasjon"

Samfunnet vårt i dag er så stappet med stimulering fra alle kanter at det er nesten umulig å konsentrere seg. På tur trenger jeg ikke konsentrere meg, jeg trenger bare å gå. Å komme seg ut i naturen hvor det ikke er dekning på mobilen, hvor du ikke møter andre mennesker gir for meg den beste følelsen i verden. Jeg tenker ikke på noe, jeg bare er tilstede.

Det vittige er at jeg kan gå i ensomhet i flere timer, til og med dager uten en tanke i hode. Men så plutselig, som lyn fra klar himmel forstår jeg et problem jeg har lurt på i ukesvis. Å koble fra gir meg innsikt.

Jeg har vært på storbyferie, Amsterdam, Paris, London, Barcelona osv. Vakre byer med mye spennende, med mange folk. Jeg opplever mye som gir meg fine minner og glede, men når jeg kommer tilbake er jeg sliten. Når jeg drar på ferie i mai neste år kommer jeg til å oppleve «ingenting» Jeg kommer til å se en hvit vidde i 3-4 uker. Alt jeg kommer til å oppleve er meg selv, bare Trine.

Når jeg kommer tilbake fra Grønland vil jeg være avslappet og klar i hodet. Jeg kan være en bedre ingeniør, bedre kollega, bedre kone og bedre venn.

P.F Sopp er bra for deg

 

1 Kommentar

Pie in the sky

02.09.2017 kl. 17:29
Så nydelige naturbilder :-)

Skriv en ny kommentar

Trine Nordahl

Med ustoppelig optimisme går jeg løs på prosjekter jeg har ingen forutsetning for å klare, dette for å bevise at alle kan endre seg selv og verden! Jeg er utdannet elkraft ingeniør, sosialantropolog og er en født eventyrer! I august gikk jeg Oslo-Bergen, nå trener jeg til å gå over Grønland i 2018.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no