hits

Endelig lørdag

  • 17.06.2017 kl. 16:28

"Motorsag, ATV, leirdueskyting og bålbrenning - nå blir det hvitvin og Kardashians"

Jeg har hatt ferie i en uke, den eneste ferieuken jeg tar i år. Men herregud for en innholdsrik uke. Jeg kjørte opp fra Oslo fredag og kom hjem til Namsos. Der møtte jeg min mann og hele svigerfamilien med bikjer og bobil som hadde kjørt opp fra Bergen. I et par deilig dager fikk vi nyte livet på hytta vår (heldigvis er den stor). Tirsdag dro hele gjengen opp til Sandnessjøen for å gå årets familietur De syv søstre
https://www.ut.no/tur/2.3128/

De syv søstre har et fasinerende sagn som er verdt å lese: http://bronn.no/nor/index.php/torghatten/sagnet-om-helgelandsfjellene

Jeg hadde brukt flere dager på å psyke meg opp og når dagen kom var jeg super forberedt på turen. Desverre møtte vi tåke på første fjell. Vi har vært i samme farlige situasjon før, denne gangen snudde vi!!!

Nå sitter jeg her på hytta på Hoddøya,  jeg har lært meg å bruke motorsag og har gått berserk på en liten skog, jeg har skytt ned 100 leirduer, kjørt ATV og fyrt opp et digert bål. Jeg kunne ikke følt meg mer som en mann!

Nå skal jeg slappe av med hvitvin og Kardashians i stilongsen😉

1 Kommentar

Tone

17.06.2017 kl. 23:45
Så hærlig. Godt å kjenne at man lever, ikke bare eksisterer =)

Skriv en ny kommentar

Trine Nordahl

Med ustoppelig optimisme går jeg løs på prosjekter jeg har ingen forutsetning for å klare, dette for å bevise at alle kan endre seg selv og verden! Jeg er utdannet elkraft ingeniør, sosialantropolog og er en født eventyrer! I august gikk jeg Oslo-Bergen, nå trener jeg til å gå over Grønland i 2018.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no