hits

Vår på Folgefonna

  • 19.05.2017 kl. 20:05

«Som luftslott steg de ut av tåken, kjemper av fjell. Tenkt at for kun noen øyeblikk siden hadde vi vært der oppe blant de, som keisere i vår egen verden»


Ved Sundal i Hardanger går Keiserstien opp og det finnes ingen bedre måte å feire 17.mai enn å dra til fjells å nyte vår frie nasjon. Turen opp var tung siden dette var årets første med ryggsekk, heldigvis hadde vi været med oss. Turen er 10km lang og man går opp til 1400moh, om ikke dette er nok til å gjøre deg andpusten vil utsikten garantert gjøre det. Bak oss fra havet kom regnværet innover men vi kom oss akkurat innenfor dørene på Breidablikk før det nådde oss.


Hytta er minimal, men allikevel føler jeg at jeg har alt jeg trenger i hele verden. Og det beste av alt et at selv om jeg skulle føle behov for noe mer spiller det ingen rolle fordi jeg får ikke tak i det allikevel. Her høyt over Hardangerfjorden, oppe i himmelen, kan jeg slappe av og koble fra. Det hvite stearinlyset har brent ned til bunnen av stilken og Martin slukker det med fingrene. Utenfor regner og blåser det. I natt skal jeg sove godt.

Turen ned neste dag ble ikke like fortreffelig. Det regnet godt og snøen var mer slush enn is. Skulle ønske jeg hadde litt bedre klær, men enn så lenge jeg pendler får turklærne fra studenttiden holde. Martin og jeg nyter tiden sammen, alt imellom er bare trening til vår neste tur.


 

https://www.ut.no/tur/2.4936/

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trine Nordahl

Med ustoppelig optimisme går jeg løs på prosjekter jeg har ingen forutsetning for å klare, dette for å bevise at alle kan endre seg selv og verden! Jeg er utdannet elkraft ingeniør, sosialantropolog og er en født eventyrer! I august gikk jeg Oslo-Bergen, nå trener jeg til å gå over Grønland i 2018.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no