hits

Reboot nyttårsforsett

  • 05.05.2017 kl. 17:18

«Alle disse dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at det var selv livet»


 

Jeg synes det er på tide å minne alle sammen på nyttårsforsettene for 2017. Jeg har trøstespist meg gjennom alt for mange juler hvor jeg har tenkt tilbake på året som gikk og alt jeg ikke fikk gjort. Så sitter jeg der på nyttårsaften god og brisen og juger til meg selv «Til neste år blir det annerledes! Da skal jeg trene og spise sunt, da skal jeg lære meg både fransk og stå på vannski!» Men det samme skjer hvert år, jeg starter med god motivasjon i januar, holder det kanskje gående ut februar og mars, så glemmer jeg det litt etter litt. Hverdagen tar overhånd og jeg glemmer hva som motiverte meg i utgangspunktet. Jeg tror mai er et godt tidspunkt for alle å se hvordan man ligger an i forhold til målene og finne tilbake motivasjonene som var så sterk i januar.

Jeg har gjort mine mål til en naturlig del av hverdagen ved å sette meg mange mindre delmål og jeg blir lykkelig av å vite at jeg jobber mot noe større. Jeg føler meg trygg på at jeg kommer til å se tilbake på dette året og være stolt over hva jeg har fått til. Hva med deg? Og misforstå meg rett, jeg vil ikke at du skal trene ræva av deg og spise kaninfôr slik som meg. Bare sørg for å gjøre de tingene som gjør deg lykkelig ? det burde være målet for alle i 2017!

#trening #kosthold #mål #nyttårsforsett #lykke

2 Kommentarer

KK

05.05.2017 kl. 17:24
Vet akkurat hvordan det der er. Håper jeg også en gang klarer å gjennomføre mine mål slik som du har. Stå på videre!

Trine Nordahl

05.05.2017 kl. 18:57
Hei! Ja hadde mange kjipe år, men nå virker d som at d har løsnet litt. For meg fungerer det veldig bra å dele målene mine med andre, da må jeg liksom fullføre

Skriv en ny kommentar

Trine Nordahl

Med ustoppelig optimisme går jeg løs på prosjekter jeg har ingen forutsetning for å klare, dette for å bevise at alle kan endre seg selv og verden! Jeg er utdannet elkraft ingeniør, sosialantropolog og er en født eventyrer! I august gikk jeg Oslo-Bergen, nå trener jeg til å gå over Grønland i 2018.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no