hits

Magisk

  • 02.05.2017 kl. 20:35

«Hvordan beskrive det bedre? Mai skal bli magisk, jeg gleder meg slik til vakre vårturer med morgen dugg og solglimt. Jeg gleder meg til å se bladene spire og dyrelivet våken. Denne tiden av året er rett og slett magisk!»


Vi satt oss noen hårete mål for april ? som vi nesten greide. De personlig målene rodde vi i land, men turer med ski og pulk manglet vi 28km på når mai tikket inn. Planen var å ta de resterende 58km på Hardangervidda i helgen men ryggen min sa nei pga. overtrening (ups). Vi valgte derfor å labbe rolig innover vidda og ta turen som en belønning for hard trening gjennom hele april. Jeg har aldri sett vidda så vakker som på denne turen og ingenting kan beskrive følelsen av å våkne opp i teltet og titte ut over hvite vidder som stopper i høye fjell flere mil borte. Vindstille og i stekende sol kunne vi sole oss toppløse. Det føltes vel fortjent å sitte i solsteken med en øl og bare nyte den fantastiske utsikten.

Søndag fikk vi besøk av kusinen til Martin, Anikken som vi hadde avtalt å møte på Stigstuv. Vi var litt urolige for at hun skulle gå turen alene inn dit men heldigvis er den godt merket av turistforeningen. Med soveposene pakket rundt oss satt vi ute og pratet til solen gikk ned (etter det ble det for kaldt). Det er litt vemodig å tenke på at dette er sesongens siste skitur, særlig fordi vi akkurat har fått ta i bruk vårt nye telt Svea fra Helsport. Men sommeren står for døren og vi har store planer for den og!

Mål mai: Hvit måned

Nå er mai i gang og jeg har satt meg nye mål. Jeg skal endelig gjøre det jeg har tenkt på lenge ? en hvit måned. Det vil si at jeg ikke kan drikke brus, alkohol eller saft, jeg kan ikke spise kaker, snop eller potetgull osv. Jeg kjenner allerede at dette kommer til å suge! Jeg vurderte å kutte ut kaffe også men der gikk grensen. 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trine Nordahl

Med ustoppelig optimisme går jeg løs på prosjekter jeg har ingen forutsetning for å klare, dette for å bevise at alle kan endre seg selv og verden! Jeg er utdannet elkraft ingeniør, sosialantropolog og er en født eventyrer! I august gikk jeg Oslo-Bergen, nå trener jeg til å gå over Grønland i 2018.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no