hits

Savnet etter vidda

 • 04.04.2017 kl. 21:12

«10 000 meter oppe i luften våkner jeg av et brak og en voldsom dur trenger seg gjennom hodetelefonene. Batteriet på Bose har gitt opp og flyduren trenger seg gjennom noise cansellingen. Utenfor ser jeg ned på Lysefjorden og Kjerag, det er sol i Stavanger i dag, men jeg er på vei til Oslo. For 24 timer siden så jeg ut over Hardangervidda. Slettene lå foran oss som et snødekt hav, ikke en sjel i sikte, ikke en lyd. Lengselen slår meg hardt, det er der nede jeg skulle vært, på fjellet med Martin. I teltet er det trygt og varm mellom flere lag med dun ...»

Turen opp på Hardangervidda i helgen gikk mye bedre enn forventet. Vi kjørte fra Bergen fredag kveld og parkerte ved Våkavadet og sov i telt der. Lørdag morgen fikk vi strålende sol og en kjempefin tur innover til Stigstuv. Det var noe sterk vind, men det løste vi med å bygge snøvegg for ly. Stigstuv var helt fullt, men vi fikk allikevel til å komme inn og ta en øl og slå av en prat med noen av de andre gjestene før vi gikk i teltet og lagde middag. Martin stekte egg og bacon som han serverte med kjøttsuppe. Dette ble siste natt i McKinley teltet før vi bytter det ut med Helsport Svea som venter på oss hjemme i Namsos. Om vinteren blir det fort trangt med alt utstyret og orden er viktig, hvis ikke ender man opp med å sette seg på baconet og velte kaffen! Vi har også innsett av vi må sette bosspose, vannsperre og solkrem på pakkelisten.


 

Fellesmål: 15 mil med pulk og ski - 23%

Martin:

 • Svømme              16km - 23%
 • Jogge                    40km - 0%

Trine:

 • Crossfit                6 økter - 17%
 • Løping                 30km - 0%
 • Dekktrekking        50km - 16%
 • Klatring                3 økter - 0% 

2 Kommentarer

mallows

04.04.2017 kl. 21:16
utrolig kult!

05.04.2017 kl. 17:22
Stå på. Tar en hvil jeg. Hilsen Karina

Skriv en ny kommentar

Trine Nordahl

Med ustoppelig optimisme går jeg løs på prosjekter jeg har ingen forutsetning for å klare, dette for å bevise at alle kan endre seg selv og verden! Jeg er utdannet elkraft ingeniør, sosialantropolog og er en født eventyrer! I august gikk jeg Oslo-Bergen, nå trener jeg til å gå over Grønland i 2018.

Bloggdesign

Kategorier

 • Blogg
 • Søk i bloggen

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no