hits

Dag 9 - Imingfjell

  • 07.08.2016 kl. 22:20

Nå har det seg sånn at jeg ikke en gang hadde hørt om dette stedet før denne turen, men dette er tydeligvis stedet å være for det første vi så når vi kom oss ned til veien var en helt ny Ferrari som suste av sted. Okey, kanskje tilfeldig, men dette er et fint sted med en stor innsjø.

Vi fikk oss en varm dusj og en god middag med stor fint besøk fra Bergen. Ståle og Eirik hadde tatt turen opp hit med rasjoner og hvis vi ser på værmelding trenger vi de nok. Her er det melding bare drit vær. Det er til og med meldt snø! Men det gir meg bare mer energi å vite at jeg skal krysse Hardangervidda i snøstorm (ta det med ro vi søker ly og går ikke ut i storm mamma)! Fra her blir det nok enda dårligere med dekning, men vi håper å være framme på Stavali fredag og der skal det være dekning.

3 Kommentarer

Synnøve Flosand Johansen

07.08.2016 kl. 22:43
Dere får ha en fortsatt god tur. Dette vil dere greie, men som din mor Trine så følger jeg nok ekstra med og engster meg sikkert unødig!☺

Rolf Martin Johansen

07.08.2016 kl. 22:55
Snø, vind, regn, det står dere av :-)

Med snø, kan det bli litt ekstra sleipt, så pass på.

Karina Nordahl

08.08.2016 kl. 16:34
God god tur. Håper inderlig at dere er tørr i tøyet og ikke fryser. Hold motet oppe - ta en sjokoladebit om dere har. Tenker på dere minst 10 timer i døgnet. Klem

Skriv en ny kommentar

Trine Nordahl

Med ustoppelig optimisme går jeg løs på prosjekter jeg har ingen forutsetning for å klare, dette for å bevise at alle kan endre seg selv og verden! Jeg er utdannet elkraft ingeniør, sosialantropolog og er en født eventyrer! I august gikk jeg Oslo-Bergen, nå trener jeg til å gå over Grønland i 2018.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no