hits

Dag 3 - Hokksund og litt til

  • 01.08.2016 kl. 14:07

Endrer blogg taktikk i dag og skriver nå rett etter lunsj når min eneste tanke ikke er å komme meg til sengs. Vi sitter i Hokksund akkurat nå og det lukter like mye wonderbaum her som hasj i Amsterdam. Ja turen er tung og ja vi har vondt. Men vi fortsetter alikevell og ønsker virkelig å fullføre. Den originale planen er å gå løypa slik DNT har satt den opp, altså til Vaksdal og tog inn til Bergen. Men vi synes det virker litt gøy å gå fra bygge til brygge, altså Akerbrygge til Bryggen. I dag har vi også fått vårt første kartbytte, 1 unnagjort - 7 igjen! Ellers vil jeg si at Østlandet har noen søte små varder og veldig uskyldige regnbyger. Men til gjengjeld har de noen svære maurtuer!

Det slår meg at Hokksund er stedet Vigrid hadde tilholdsted for mange år siden. Det er altid slik at ekstreme miljøer får mange tilhengere i dårlige tider og jeg mener at ledigang er roten til mye ondt. Arbeidsledighet fører med seg mange problemer for samfunnet men også på det private plan. Martin og jeg merker selv hvordan usikkerheten for framtiden gjør hverdagen vanskeligere og økonomi er altid et sårbart tema. Det som er sikkert er at vi ikke lengre kan vente på at oljen skal snu, vi må finne nye næringer å satse på og vi trenger arbeidsplasser!

1 Kommentar

Tine

01.08.2016 kl. 19:37
Hei! For en flott måte å bruke en sommermåned (det tar vel ikke så lang tid...) Det er alltid gøy å komme over noen spreke mennesker som både går tur og blogger om det, så deg/dere kommer jeg til å titte innom :) Lykke til på ferden videre!

Skriv en ny kommentar

Trine Nordahl

Med ustoppelig optimisme går jeg løs på prosjekter jeg har ingen forutsetning for å klare, dette for å bevise at alle kan endre seg selv og verden! Jeg er utdannet elkraft ingeniør, sosialantropolog og er en født eventyrer! I august gikk jeg Oslo-Bergen, nå trener jeg til å gå over Grønland i 2018.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no