hits

Nattoget til Oslo

  • 29.07.2016 kl. 23:12

Som så mange andre trodde også jeg at det ventet en bøtte med gull i slutten av ingeniør studiene. Slik var det ikke! Mange fra klassen min velger å ta mer utdannelse i vente på bedre tider, jeg derimot kan ikke sitte én dag til å på skolebenken og lese om hvordan verden virker. Jeg må ut å se hvordan den fungere og få praktiske erfaringer. Som antropolog vet jeg at «landskap» er et menneskeskapt konsept som vi selv kan tillegge mening og betydning, ingeniøren i meg vil ut å se hvordan jeg kan forme landskapet og skape god infrastruktur.

Jeg gleder meg nå til å ta fatt på turen og bruke de neste tre ukene på å få en ny forståelse for landet vårt og hvordan jeg kan være med på å forme det. Denne gangen vet jeg det venter en belønning i den andre enden og den kommer i form av gode minner, erfaringer og noe praktisk å putte på CV'en!

1 Kommentar

Synnøve Flosand Johansen

30.07.2016 kl. 09:44
Jeg ønsker dere begge en flott tur! Det er så fint at vi har denne teknologien i dag som gjør det mulig å følge med på hvor dere er og hvordan dere har det!

Skriv en ny kommentar

Trine Nordahl

Med ustoppelig optimisme går jeg løs på prosjekter jeg har ingen forutsetning for å klare, dette for å bevise at alle kan endre seg selv og verden! Jeg er utdannet elkraft ingeniør, sosialantropolog og er en født eventyrer! I august gikk jeg Oslo-Bergen, nå trener jeg til å gå over Grønland i 2018.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no